Siirry suoraan sisältöön
Tapahtuma

Aistierityisyydet lapsilla ja nuorilla

Kyky havaita ja käsitellä eri aistien kautta tulevaa tietoa vaikuttaa reaktioihimme ja käyttäytymiseemme. Tule kuulemaan lisää aistierityisyyksistä verkkoluennollemme!

Aistierityisyydet lapsilla ja nuorilla -tapahtuman kuva
Barnavårdsföreningen Barn & ungdom 2019
  • Kenelle:  Vanhemmille
  • Ajankohta:  
  • Kellonaika:  17.00-19.00
  • Ilmoittautuminen päättyy:  
  • Paikka:  Verkossa
  • Hinta:  Maksuton
Ilmoittaudu tästä

Lasten ja nuorten aistierityisyydet ovat yleisiä, mutta niitä ei usein tunnisteta. Lapsen tai nuoren kyky käsitellä aistien kautta tulevaa tietoa vaikuttaa hänen reaktioihinsa ja käyttäytymiseensä. Joillekin aistitieto voi olla liian kuormittavaa ja toiset taas hakevat voimakkaita aistimuksia. Luennolla käydään läpi mitä aistien yli- ja aliherkkyys tarkoittaa ja miten se ilmenee lapsilla ja nuorilla.

Tule mukaan kuulemaan lisää aistierityisyyksistä! Luennolle ovat tervetulleet niin vanhemmat kuin ammattilaiset. Aihetta käsitellään neuropsykiatrian näkökulmasta arjen läheisesti.

Luennoitsijana psykologi Silve Serenius-Sirve. Silve johtaa Barnavårdsföreningenin neuropsykiatrista osaamista.

Luentoa ei tallenneta. Luento järjestetään verkossa webinaarina ja se on ilmainen.  Luento vaatii ennakkoilmoittautumisen viimeistään luentoa edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä. Osallistujat saavat lisäohjeita ja linkin tapahtumaan sähköpostitse.

 

 

Silve Serenius-Sirve

Ota yhteyttä

Silve Serenius-Sirve 050 575 1500
Takaisin ylös