Siirry suoraan sisältöön
Mennyt tapahtuma

Avain lapsen itsetuntoon

Myönteinen kohtaaminen mahdollistaa lapsen itsetunnon vahvistumisen. Verkkoluennolla käsitellään käytännönläheisiä keinoja, joilla voi helpottaa vuorovaikutusta ja arjen sujumista haastavasti käyttäytyvän lapsen kanssa.

Aikuinen katsoo ymmärtävästi lasta
  • Kenelle:  Vanhemmille
  • Ajankohta:  
  • Kellonaika:  17.00-18.30
  • Ilmoittautumisaika:   -
  • Paikka:  Verkossa
  • Hinta:  Maksuton

Myönteinen kohtaaminen mahdollistaa lapsen itsetunnon vahvistumisen. Luennolla käsitellään käytännönläheisiä keinoja, joilla voi helpottaa vuorovaikutusta ja arjen sujumista haastavasti
käyttäytyvän lapsen kanssa.

Luennoitsijana varhaisen vuorovaikutuksen kouluttaja Minna Kuosmanen.

Luentoa ei tallenneta.

Valloittava vanhemmuus -verkkoluentosarja

Tämä verkkoluento on osa Valloittava vanhemmuus -luentosarjaamme, jonka tavoitteena on tukea lapsiperheitä ja heidän läheisiään. Keskeisenä teemana on kasvattaa vanhempien luottamusta ja ymmärrystä omaan vanhemmuuteen, sekä lisätä ymmärrystä haastavasti käyttäytyvää lasta tai nuorta kohtaan.

Syksyn 2021 luennoilla Barnavårdsföreningenin asiantuntijat tarjoavat konkreettisia ja käytännönläheisiä vinkkejä osallistujille mukaan arkeen. Luentosarja on suunnattu vanhemmille, mutta myös ammattilaiset ja muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Luennot järjestetään verkossa ja luentosarja on ilmainen. Ilmoittautua voi yhdelle luennolle tai osallistua vaikkapa koko sarjan luentoihin! Luennot vaativat ennakkoilmoittautumisen viimeistään luentoa edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä. Osallistujat saavat lisäohjeita ja linkin tapahtumaan sähköpostitse.

Neuropsykiatriset palvelut

Ota yhteyttä

Neuropsykiatriset palvelut

Palvelemme perheitä ja ammattilaisia kasvatuksellisissa ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa.

+358 50 565 1722
Takaisin ylös