Siirry suoraan sisältöön
menu

Perhekoulu POP® menetelmäkoulutus

Myös sinä, joka olet ammattilainen, voit olla hämmentynyt lapsen haastavan käytöksen edessä. Perhekoulu POP on ohjelma sekä vanhemmille että ammattilaisille.

Perhekoulu POP:issa opit näkemään lapsen haastavan käytöksen taakse ja saat tutkimuspohjaista tietoa neuropsykiatrisista häiriöistä. Opit näkemään lapsen vahvuudet ja viestimään lapselle rohkaisevalla tavalla.

Perhekoulu POP:in menetelmäkoulutus tukee ammatillista kehitystäsi ja antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia muiden ammattilaisten kanssa.

Mahdottomia lapsia ei ole!
– Yksi Perhekoulu POP:in motoista

Ammattilaiset ja opiskelijat voivat osallistua Perhekoulun menetelmäkoulutukseen. Koulutus tarjoaa positiivisia tapoja kohdata haastavasti käyttäytyviä lapsia.

Perhekoulu POP menetelmäkoulutuksen eri muodot:

  • Menetelmäkoulutus lapsiryhmässä

    Toimit Perhekoulu POP:iin osallistuvien lasten henkilökohtaisena ohjaajana ja saat kokemuksen haastavasti käyttäytyvän lapsen ohjaamisesta.

  • Menetelmäkoulutus

    Lapsen haastavan käytöksen takana olevia tekijöitä pohditaan keskustelujen kautta. Menetelmäkoulutuksen ehtona on, että sinulla on toimintaympäristö, jossa voit harjoitella Perhekoulun keinoja tapaamisten välillä. Menetelmäkoulutus järjestetään sekä lähiryhmänä että verkkoryhmänä.

  • Menetelmäohjaajakoulutus

    Voit osallistua menetelmäohjaajakoulutukseen suoritettuasi Perhekoulun menetelmäkoulutuksen. Menetelmäohjaajakoulutus antaa sinulle valmiudet ohjata vanhempainryhmiä Perhekoulu POP:in mukaisesti.

Ole yhteydessä niin kerromme lisää!

Vinkkaa vanhemille

Perheet eivät tarvitse lähetettä tai diagnoosia, jotta he voisivat kääntyä puoleemme.
Lue lisää tarjonnastamme tai vinkkaa vanhemmalle!

Vanhemmille
Takaisin ylös