Siirry suoraan sisältöön
Lehdistötiedotteet

Barnavårdsföreningen tukee nyt myös perheitä Pohjanmaalla

Barnavårdsföreningen vastaa neuropsykiatristen palvelujen suureen kysyntään Pohjanmaalla. Vanhemmat, jotka kokevat arjessa kaaosta tai joilla on haasteita teini- tai uhmaikäisen lapsensa kanssa, voivat nyt saada nopeasti apua.

Barnavårdsföreningen tukee nyt myös perheitä Pohjanmaalla -artikkelin kuva

Kauppapuistikolla Vaasan torin kupeessa Johanna Salo ja Johanna Nystrand ottavat vastaan perhe-elämän haasteita kohtaavia vanhempia. Ovet ovat olleet auki jo elokuusta lähtien, sillä Barnavårdsföreningen tarjoaa nyt neuropsykiatrisia palveluja suomeksi ja ruotsiksi koko Pohjanmaan alueella.

”Me Barnavårdsföreningenillä tuemme aina perheitä ja lapsia positiivisella tavalla. Autamme löytämään keinoja, jotka helpottavat arkea myös haastavissa elämäntilanteissa,” Johanna Salo sanoo.

Barnavårdsföreningenin puoleen kääntyvät vanhemmat voivat kokea arjen kaaoksena tai kohdata haasteita teini- tai uhmaikäisen lapsen kanssa. Perheissä, joissa on haastavasti käyttäytyvä lapsi vanhempien voimavarat ja menetelmät joutuvat koetukselle. He voivat myös kohdata kielteistä palautetta monelta eri taholta.

Lapsi tai nuori ei tarvitse diagnoosia tai lähetettä, jotta vanhemmat voisivat osallistua Barnavårdsföreningenin toimintaan. Riittää, että vanhemmat kantavat huolta lapsestaan. Barnavårdsföreningen järjestää luentoja ja kursseja myös verkossa, jolloin vanhemmat voivat paikasta riippumatta osallistua toimintaan.

Johanna Salo

Ota yhteyttä

Johanna Salo

Barnavårdsföreningen palvelee perheitä ja ammattilaisia kasvatuksellisissa ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa. Johanna Salo työskentelee Pohjanmaalla.

+358505669241
Takaisin ylös