Hoppa till innehåll
menu
Pressmeddelanden

Barnavårdsföreningen stödjer nu också familjer i Österbotten

Barnavårdsföreningen bemöter den stora efterfrågan på neuropsykiatriska tjänster i Österbotten. Föräldrar som upplever kaos hemma, har utmaningar med tonåringen eller barnet i trotsåldern kan nu snabbt få hjälp.

På Handelsesplanaden intill torget i Vasa tar Johanna Nystrand och Johanna Salo emot föräldrar som stöter på utmaningar i familjelivet. Dörrarna har stått öppna sedan augusti. Barnavårdsföreningen erbjuder nu neuropsykiatriska tjänster på svenska och finska i hela Österbotten.

”Vi på Barnavårdsföreningen stödjer alltid familjerna och barnen på ett positivt sätt. Vi hjälper familjer att hitta metoder som underlättar vardagen också i utmanande livssituationer”, säger Johanna Nystrand.

Familjer där barn beter sig utmanande stöter ofta på reaktioner och får negativ feedback från olika håll. I dessa familjer ställs också föräldrarnas krafter och metoder på prov. Föräldrar som vänder sig till Barnavårdsföreningen kan uppleva kaos hemma, ha utmaningar med tonåringen eller barnet i trotsåldern.

Barnet eller tonåringen behöver varken diagnos eller remiss för att ta del av Barnavårdsföreningens tjänster. Det räcker att man som förälder känner en oro för sitt barn. Verksamhet ordnas också online, då föräldrar oberoende av ort och ställe kan ta del av utbudet.

Johanna Nystrand

Ta kontakt

Johanna Nystrand

Barnavårdsföreningen hjälper familjer att hitta metoder som underlättar vardagen också i utmanande livssituationer. Vi ger också service till professionella. Johanna Nystrand jobbar i Österbotten.

+358505748768
Tillbaka upp