Siirry suoraan sisältöön
Lehdistötiedotteet

Oskar Sandqvist on Barnavårdsföreningenin uusi järjestöpäällikkö

"Tuntuu innostavalta johtaa järjestön ennaltaehkäisevää työtä lasten ja nuorten hyväksi", sanoo Sandqvist, joka on nimitetty Barnavårdsföreningenin uudeksi järjestöpäälliköksi.

Järjestöpäällikkö Oskar Sandqvist
Kuva: Barnavårdsföreningen / Molly Weckman

Barnavårdsföreningen on nimittänyt Oskar Sandqvistin uudeksi järjestöpäälliköksi. Sandqvist on koulutukseltaan sosiaalipsykologi, ja hän vastaa järjestön lapsille, nuorille ja perheille suunnatusta avustusrahoitteisesta toiminnasta. 

Tuntuu innostavalta johtaa järjestön ennaltaehkäisevää työtä lasten ja nuorten hyväksi, Sandqvist sanoo. Tämän päivän epävarmassa ja nopeasti muuttuvassa maailmassa on erityisen tärkeää, että tuemme lasten ja nuorten hyvinvointia arjessa parhaalla mahdollisella tavalla. 

Toiminnanjohtaja Pia Sundell on rekrytointiin tyytyväinen.  

Odotan tulevaa yhteistyötä Oskar Sandqvistin kanssa, jotta voimme laajentaa ja kehittää palvelujamme lapsille, nuorille ja perheille, sanoo toiminnanjohtaja Pia Sundell.  

Sandqvist siirtyy Barnavårdsföreningenille Lasten ja nuorten säätiöltä, jossa hän muun muassa on johtanut ruotsinkielistä toimintaa.  

Lue lisää Barnavårdsföreningenistä

Barnavårdsföreningen on Suomen vanhin lastensuojelujärjestö, perustettu vuonna 1893. Järjestö toimii ennaltaehkäisevästi ja tarjoaa laajasti palveluja perheille, jotka kokevat haasteita arjessaan.

Tietoa meistä
Oskar Sandqvist

Ota yhteyttä

Oskar Sandqvist

Järjestöpäällikkömme Oskar vastaa avustusrahoitteisesta toiminnastamme lapsille, nuorille ja perheille.

+358 50 346 8725
Takaisin ylös