Hoppa till innehåll
menu
Pressmeddelanden

Oskar Sandqvist ny organisationschef på Barnavårdsföreningen

"Det känns inspirerande att få leda Barnavårdsföreningens förebyggande arbete till barn och unga", säger Sandqvist som utsetts till Barnavårdsföreningens nya organisationschef.

Porträtt på organisationschef Oskar Sanqqvist.
Foto: Barnavårdsföreningen / Molly Weckman

Barnavårdsföreningen har utsett Oskar Sandqvist till ny organisationschef. Sandqvist är socialpsykolog till sin utbildning och ansvarar för organisationens bidragsfinansierade arbete för barn, unga och familjer.  

Det känns inspirerande att få leda Barnavårdsföreningens förebyggande arbete till barn och unga, säger Sandqvist. I dagens osäkra och snabbt förändrande värld är det speciellt viktigt att vi på det bästa möjliga sätt stöder barn och unga må väl i vardagen. 

Verksamhetsledare Pia Sundell är nöjd över rekryteringen.  

Jag ser framemot att samarbeta med Oskar Sandqvist för att ytterligare kunna bredda och utveckla vårt serviceutbud till barn, unga och familjer, säger verksamhetsledare Pia Sundell. 

Sandqvist kommer närmast från Barn- och ungdomsstiftelsen, där han bland annat jobbat som chef för den svenskspråkiga verksamheten. 

Läs mer om Barnavårdsföreningen

Barnavårdsföreningen är Finlands äldsta barnskyddsorganisation, grundad 1893. Vi jobbar förebyggande och erbjuder familjer mångsidiga tjänster bland annat då vardagen känns tung.

Läs mer om vår verksamhet
Oskar Sandqvist

Ta kontakt

Oskar Sandqvist

Oskar är organisationschef och ansvarar för vårt bidragsfinansierade arbete för barn, unga och familjer.

+358 50 346 8725
Tillbaka upp