Siirry suoraan sisältöön
Uutiset

Pia Sundell palkitaan ansiomerkillä määrätietoisesta työstään lasten oikeuksien puolesta

Barnavårdsföreningenin toiminnanjohtaja Pia Sundell vastaanotti Lastensuojelun keskusliiton hopeisen ansiomerkin.

Pia Sundell kukkakimppu ja mitali kädessä.
Pia Sundell vastaanotti Lastensuojelun keskusliiton hopeisen ansiomerkin Barnavårdsföreningenin juhlallisuuksien aikana 17. marraskuuta.

Barnavårdsföreningenin toiminnanjohtaja Pia Sundell on pitkän uransa aikana määrätietoisesti puolustanut lapsen oikeuksia yhteiskunnassa. Hän on roolissaan toiminnanjohtajana Barnavårdsföreningenillä sekä lukuisien luottamustehtäviensä kautta tehnyt töitä paremman lapsuuden, vahvemman vanhemmuuden ja lapsiystävällisen yhteiskunnan puolesta, niin suomen kuin ruotsin kielellä.

On etuoikeus työskennellä lasten oikeuksien puolesta joka päivä, Pia Sundell sanoo. Hopeisen ansiomerkin vastaanottaminen on suuri kunnia. Olen todella ylpeä Barnavårdsföreningenistä joka tänä vuonna täyttää 130 vuotta.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Pia Sundell on työskennellyt Barnavårdsföreningenin toiminnanjohtajana vuodesta 2008. Hän on vaalinut yhteistyötä lastensuojelujärjestöjen kesken koko uransa ajan.

Hopeinen lastensuojelumitali on korkein tunnustus, jonka Lastensuojelun keskusliitto myöntää. Lastensuojelumitali jaettiin 17. marraskuuta Barnavårsföreningenin 130-vuotisjuhlallisuuksien aikana. Mitalin ojensi puheenjohtaja Martina Andersin.

Järjestön puheenjohtaja Martina Andersin (keskellä) jakaa ansiomerkin toiminnanjohtaja Pia Sundellille (vasemmalla). Viestinäjohtaja Anna Alenius (oikella) toimi tilaisuuden juontajana juhlallisuuksien aikana Arbetets vänner juhlasalissa Helsingissä.

Pia Sundell, Barnavårdsföreningenin toiminnanjohtaja

  • Pia Sundell on pitkään työskennellyt Lastensuojelun keskusliiton hallituksen jäsenenä, aikaisemmin myös varapuheenjohtajana.
  • Tällä hetkellä hän toimii myös muun muassa Eurohealthnet-järjestön hallituksen varapuheenjohtajana, Soste ry:n hallitusjäsenenä, Ehjä ry:n hallitusjäsenenä, Aseman Lapset ry:n hallituksen varapuheenjohtajana sekä Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiön hallituksen varapuheenjohtajana.
Anna Alenius

Ota yhteyttä

Anna Alenius

Viestintäpäällikkömme Anna vastaa järjestön viestinnästä ja markkinoinnista.

+358 40 528 8965
Takaisin ylös