Hoppa till innehåll
menu

Individuellt stöd

Har du ett behov av att prata om ditt parförhållande eller separation?

Vi erbjuder ett avgiftsfritt besök där du kan du ta upp frågor kring din eller din familjs livssituation. Under besöket kartlägger vi din situation och funderar tillsammans vilken form av stöd vi kan erbjuda just dig och din familj.

Har du ett behov av att tala med en utomstående om er kris eller separation? Vi erbjuder stöd då relationen är på prov. Bild: Shutterstock
 • Samtalsstöd för dig som skiljt dig

  Kriser i parförhållandet kan vara känsliga och påverkar förutom föräldrar också barnen. Har du ett behov av att tala med en utomstående om er kris eller separation?
  Vi erbjuder samtalsstöd för dig som skiljt dig. Under samtalen väljer du själv vad du vill prata om och hur mycket du vill berätta.

  Samtalen är konfidentiella. Kontakta oss med låg tröskel, bli inte ensam med din oro, ångest eller sorg.

 • Samtalsstöd för föräldrar

  Parförhållandet kan stå inför en kris av många olika orsaker. Det kan vara till hjälp att få tala ut tillsammans med en utomstående expert inom ämnet.
  Under våra stödjande samtal får ni tala om det som känns viktigt för just er. Under träffarna ligger fokus på er kommunikation och ni får båda två utrymme att uttrycka era känslor och er vilja.

  Samtalen är konfidentiella och leds av en sakkunnig inom barn- och familjearbete.

Boka tid till ett avgiftsfritt första besök!

Pia Graniittiaho
Pia Graniittiaho

Pia leder vårt arbete för ett stärkt föräldraskap med fokus på skilsmässa och bonusfamiljer.

+358 45 139 4034 Svenska och finska
Tillbaka upp