Siirry suoraan sisältöön
menu

Besök oss

Vi erbjuder ett avgiftsfritt besök där du kan du ta upp frågor kring din familjs eller din egen livssituation. Det räcker att du känner dig orolig. Du behöver varken en remiss eller diagnos. Under besöket kartlägger vi er situation och funderar tillsammans vilken form av stöd vi kan erbjuda just din familj.

Läs mera hur vi kan stödja din familj!

Är det mycket bråk och tjafs hemma? Vi har gedigen erfarenhet att stödja föräldrar till tonåringar.
 • Föräldrahandledning

  Behöver du tips och råd i ditt föräldraskap? Vår föräldrahandledning ger dig verktyg för en positivare familjevardag.
  Under föräldrahandledningen får du möjlighet att vädra dina tankar med en sakkunnig inom barn- och familjearbete. Vi strävar att tillsammans förbättra kommunikationen och skapa en bättre stämning i ert hem. Vi erbjuder dig positiva sätt att bemöta och umgås med din tonåring. Du får reflektera över ditt sätt att vara förälder och nya synvinklar på föräldraskapet.

 • Samtalsstöd för föräldrar till tonåringar

  Parförhållandet kan ställas på prov för många olika orsaker. Vi erbjuder samtalsstöd för föräldrar som önskar en förändring i sitt förhållande.
  Under våra stödjande samtal får ni tala om det som känns viktigt för just er. Under träffarna ligger fokus på er kommunikation och båda två får utrymme att uttrycka sina känslor och sin vilja. Samtalen är konfidentiella och leds av en sakkunnig inom barn- och familjearbete.

 • Individuellt samtalsstöd

  Vi kan stödja din familj genom individuella samtal. Under samtalet med en sakkunnig inom barn- och familjearbete väljer du själv vad du vill prata om och hur mycket du vill berätta. Samtalen är konfidentiella. Kontakta oss med låg trösken, bli inte ensam med din oro och dina frågor.

Boka tid för ett avgiftsfritt första besök!

Yksiköt-osio

Illustration på ett barn som inte vill klä på sig
Stöd i föräldraskapet

Vi hjälper familjer att hitta metoder som underlättar vardagen också i utmanande livssituationer. Vi erbjuder också tjänster till professionella.

+358451394034
Tillbaka upp