Siirry suoraan sisältöön

Chatin ohjeet ja periaatteet

  • Chattiin pääset verkkosivujemme oikeasta alareunasta.
  • Chatti ei vaadi rekisteröitymistä. Keskustelut chatissa käydään pääasiallisesti nimettömänä.
  • Päivystäjät, jotka vastaavat kysymyksiisi chatissa, ovat Barnavårdsföreningenin lapsiperhetyön asiantuntijoita. Kaikilla Barnavårdsföreningenin työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus ja heidän työtään ohjaavat eettiset periaatteet. Työntekijät saavat koulutusta ja ohjausta, jotta he voivat tukea ja auttaa chatin osallistujia. Ilmoitusvelvollisuutta vaativissa tilanteissa noudatetaan Suomen lakia.
  • IP osoitteesi näkyy kanssasi keskustelevalle asiantuntijoille, mutta sen perusteella emme näe tietojasi tai yhteystietojasi. Barnavårdsföreningen ei kerää IP osoitteita.
  • Chatin tavoitteena on auttaa ja tukea sinua. Asiantuntijamme vastaavat aiheeseen liittyviin, sinua askarruttaviin kysymyksiin. Asiantuntijamme kohtaavat sinut arvostavasti ja kunnioittavat sinun ratkaisuitasi ja itsemääräämisoikeutta.
  • Barnavårdsföreningenin toiminta on yleishyödyllistä ja voittoa tavoittelematonta. Panostamme ennaltaehkäisevään työhön ja lasten, nuorten ja perheiden tukemiseen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Teemme asiantuntemuksella työtä paremman lapsuuden, vahvemman vanhemmuuden ja lapsiystävällisemmän yhteiskunnan puolesta, sekä ruotsiksi että suomeksi.

Onko sinulla kysyttävää?

Pia Graniittiaho
Pia Graniittiaho

Pia johtaa vanhemmille suunnattua työtämme. Hänen vastuullaan on tuki ero- ja uusperheille.

+358 45 139 4034 Suomi ja ruotsi
Takaisin ylös