Siirry suoraan sisältöön
Uutiset

Valloittava vanhemmuus -luentosarja saa jatkoa

Vanhemmuus on valloittavaa, ja samalla täynnä haasteita. Luentomme tarjoavat työkaluja, jotka auttavat sinua ymmärtämään ADHD:ta lapsella, mitä nuorten aivoissa oikein tapahtuu sekä miksi lapsen myönteinen kohtaaminen kannattaa. Tule mukaan!

Valloittava vanhemmuus

Valloittava vanhemmuus -luentosarja saa jatkoa! Luentosarja tarjoaa työkaluja vahvistamaan vanhemmuutta ja ymmärtämään lapsen ja nuoren käyttäytymistä paremmin. Näin voimme tukea vanhemmuutta ja ennaltaehkäistä ongelmia.

Nämä luennot ovat helppo tapa oppia uutta. Luennoilla voi olla monelle myös tuttua asiaa, mutta kenties uudesta näkökulmasta, toteaa neuropsykiatristen palvelujen yksikönjohtaja Silve Serenius-Sirve.

Luennoitsijat ovat Barnavårdsföreningenin asiantuntijoita, joilla on koulutus eri aloilta sekä vankka kokemus lasten, nuorten ja vanhempien tukemisesta.

Luennot järjestetään verkossa ja luentosarja on ilmainen. Ilmoittautua voi vain yhdelle luennolle tai voi osallistua vaikkapa koko sarjan luentoihin.

Osa luennoista pidetään samaan aikaan suomeksi ja ruotsiksi. Ruotsiksi tarjonta on hiukan erinäköistä, se kannattaa katsoa täältä.

Syksyn luennot:

Takaisin ylös