Hoppa till innehåll
menu
Nyheter

Föreläsningsserien Fascinerande föräldraskap är tillbaka

Föräldraskap är underbart, och samtidigt utmanande. Vår föreläsningsserie i höst ökar din förståelse för barn med adhd, för utmaningar i bonusfamiljen och hur du kan förstärka barnets självkänsla. Kom med!

Faschinerande föräldraskap

Föreläsningsserien Fascinerande föräldraskap får fortsättning i höst!

Föreläsningsserien finns till för att stärka föräldraskapet och få bättre förståelse för barnets och tonåringens beteende. På det här sättet vill vi stödja föräldrarna och förebygga senare problem.

De här föreläsningarna är ett lätt sätt att lära sig nytt. Det kan finnas bekanta teman på föreläsningarna, men kanske de presenteras från en ny synvinkel, säger Silve Serenius-Sirve, enhetschef för de neuropsykiatriska tjänsterna på Barnavårdsföreningen.

Föreläsarna är Barnavårdsföreningens sakkunniga, som har utbildning inom olika områden och en gedigen erfarenhet av att stödja barn, ungdomar och föräldrar.

Föreläsningarna ordnas online och föreläsningsserien är gratis. Du kan anmäla dig till bara en föreläsning eller delta i hela serien om du känner för det!

En del av föreläsningarna ordnas samtidigt på svenska och finska. Det finskspråkiga utbudet ser lite annorlunda ut, det kan du bekanta dig med här.

Höstens föreläsningar:

Tillbaka upp