Hoppa till innehåll
menu
Tidigare evenemang

Föreläsning: Trotsåldern – hur bemöta barnets humör?

Kom med på vår föreläsning online för att höra om trotsåldern och lära dig hur du kan bemöta ditt barn i de utmanande situationerna som oftast uppstår oväntat.

Barn som gråter.
Bild: Shutterstock
  • För vem:  Föräldrar
  • Tidpunkt:  
  • Klockslag:  17.00-18.30
  • Anmälningstiden går ut:  
  • Plats:  Online
  • Pris:  Kostnadsfri

Åldern ett till fyra är en intensiv period i barnets utveckling. I den här åldern är det många färdigheter som barnet lär sig och övar på.

Trotset kommer ofta oförväntat och det kan vara utmanande att som förälder veta hur man ska bemöta situationerna. När ska man flytta barnets fokus till något annat och när det är viktigt att sätta gränser? Och hur klarar man av att själv behålla lugnet i situationerna där barnets känslor blossar upp?

Under vår föreläsning lär du dig att se bakom barnets trots och förstå varför barnet reagerar som det gör. Du lär dig om barnets känslomässiga utveckling och får höra mera om vad som händer i hjärnan. Föreläsningen erbjuder dig redskap för att bemöta barnets beteende och du lär dig mer om vad emotionell träning betyder.

Föreläsare Sonja Lindén jobbar inom vårt föräldrastöd. Hon har fokus på projektet Fixa föräldraskapet.

Föreläsningen ordnas online och är kostnadsfri. Deltagarna får närmare instruktioner och länk till evenemanget per e-post. Föreläsningen bandas inte.

Fixa föräldraskapet

Har du barn under tre år? Väntar du barn? Då är Fixa föräldraskapet något för dig. Du som har en nyfödd bebis kan få stöd i ditt föräldraskap och verktyg för en mer balanserad vardag.

Läs mer om Fixa föräldraskapet
Sara Särkelä

Ta kontakt

Sara Särkelä

Sara jobbar i Åboland. I sitt arbete hjälper hon föräldrar och barn med fokus på stöd efter skilsmässa.

+358 50 473 4074
Tillbaka upp