Hoppa till innehåll
menu

Individuellt stöd

Vi erbjuder ett avgiftsfritt besök där du kan du ta upp frågor kring din familjs eller din egen livssituation. Ditt barn behöver varken en remiss eller diagnos. Det räcker att du känner dig orolig. Under besöket kartlägger vi er situation och funderar tillsammans vilken form av stöd vi kan erbjuda just din familj.

Läs mera hur vi kan stödja din familj!

Du kan kontakta oss med låg tröskel, bli inte ensam med din oro och dina frågor. Bild: Shutterstock
 • Föräldrahandledning

  Behöver du tips och råd i ditt föräldraskap? Under föräldrahandledningen får du möjlighet att vädra dina tankar med en sakkunnig inom barn- och familjearbete. Målsättningen är att förbättra kommunikationen och skapa en bättre stämning i ert hem. Vi erbjuder dig positiva sätt att uppfostra och umgås med ditt barn. Du får reflektera över ditt sätt att vara förälder och nya synvinklar på föräldraskapet.

 • Samtalsstöd för föräldrar

  Parförhållandet kan ställas på prov av många olika orsaker. Vi erbjuder samtalsstöd för föräldrar som önskar en förändring i sitt förhållande.
  Under våra stödjande samtal får ni tala om det som känns viktigt för just er. Under träffarna ligger fokus på er kommunikation och båda får utrymme att uttrycka sina känslor och sin vilja. Samtalen är konfidentiella och leds av en sakkunnig inom barn- och familjearbete.

 • Individuellt samtalsstöd

  Vi kan stödja din familj genom individuella samtal. Under samtalet med en sakkunnig inom barn- och familjearbete väljer du själv vad du vill prata om och hur mycket du vill berätta. Samtalen är konfidentiella. Kontakta oss med låg tröskel, bli inte ensam med din oro och dina frågor.

Boka tid för ett avgiftsfritt första besök!

Yksiköt-osio

Illustration på ett barn som inte vill klä på sig
Stöd i föräldraskapet

Vi hjälper familjer att hitta metoder som underlättar vardagen också i utmanande livssituationer. Vi erbjuder också tjänster för professionella.

Besök oss i huvudstadsregionen: Stenbäcksgatan 7 A, 00250 Helsingfors
Besök oss i Raseborg: Skillnadsgatan 15, 10600 Ekenäs
Besök oss i Åboland: Strandvägen 30, 21600 Pargas
Besök oss i Österbotten: Handelsesplanaden 12 B 20, 65100 Vasa

+358 45 139 4034
Neuropsykiatriska tjänster

Vi hjälper familjer att hitta metoder som underlättar vardagen också i utmanande livssituationer. Vi ger också service till professionella. Du når oss vardagar kl. 9.00–15.00. Ifall vi inte kan ta ditt samtal just då, ringer vi dig tillbaka.

Besök oss i huvudstadsregionen: Stenbäcksgatan 7 A, 00250 Helsingfors
Besök oss i Österbotten: Handelsesplanaden 12 B 20, 65100 Vasa

+358 50 565 1722
Tillbaka upp