Hoppa till innehåll
menu
Pressmeddelanden

Barnavårdsföreningen startar nytt eftis på Degerö 11.8.2022

Eftermiddagsverksamheten i Degerö lågstadieskola drivs från och med läsåret 2022–2023 av Barnavårdsföreningen.  

Tvåa glada kvinnor står under ett träd på en skolgård
Isabella Franck och Johanna Björklund ser fram emot att få träffa barnen som börjar på eftiset i höst. Foto: Barnavårdsföreningen / Anna Alenius

Degerö eftis verksamhet inleds samma dag som skolan öppnar dörrarna efter sommarlovet. Ungefär 50 barn kommer delta i verksamheten, som anordnas i Degerö lågstadieskolas utrymmen. Degerö eftis har en egen ansvarig ledare, Johanna Björklund, och fyra ledare.

Jag är nöjd och stolt över att Barnavårdföreningen värnar om meningsfull verksamhet för skolbarn och vill satsa på den, konstaterar Isabella Franck, chef för eftermiddagsverksamheten på Barnavårdsföreningen.

Barnavårdsföreningen driver eftermiddagsverksamhet i samband med fem svenskspråkiga grundskolor i Helsingfors: Botby, Degerö, Drumsö, Gillebo och Norsen. Omkring 300 barn deltar i verksamheten.

Eftis i Helsingfors

Barnavårdsföreningen driver meningsfull eftermiddagsverksamhet för skolbarn på svenska i Helsingfors. Trivsam och mångsidig verksamhet som utgår från barnets bästa.

Bekanta dig med vår eftermiddagsverksamhet

För mera information, kontakta:

Isabella Franck
Isabella Franck

Isabella jobbar som chef för eftermiddagsverksamheten. Hon leder och koordinerar verksamheten på våra eftisar och läger för skolbarn.

+358 40 759 0251 Svenska och finska
Tillbaka upp