Hoppa till innehåll
menu
Nyheter

Barnavårdsföreningen tilldelas bidrag av Tallberg

Oy Julius Tallberg Ab understöder Barnavårdsföreningens förebyggande arbete med barn, unga och familjer.

Text:
Anna Alenius
Barnavårdsföreningen tilldelas bidrag av Tallberg -artikelms bild

Tallberg och Barnavårdsföreningen har en lång tradition av samarbete. Under åren har Tallberg stött Barnavårdsföreningens verksamhet på många olika sätt, de senaste åren genom att delat ut finansiella bidrag för att stödja barn, unga och familjer. För arbetet år 2022 delar bolaget ut ett viktigt bidrag för Barnavårdsföreningen.

– Samhällets välfärd utgår från barnens välmående. Tallberg anser att det är viktigt att vara med och stödja ett dialogiskt närsamhälle, säger Martin Tallberg, vd för Oy Julius Tallberg Ab.

 

De medel som Barnavårdsföreningen får används alltid i enighet med bidragsgivarens önskemål, berättar verksamhetsledare Pia Sundell.

Barnavårsföreningens verksamhetsledare Pia Sundell är tacksam för det goda samarbetet med Tallberg. Coronapandemin har utmanat hela samhället och flera rapporter visar att många barnfamiljer har svårt att få det stöd och den hjälp de behöver.  Bidraget kommer Barnavårdsföreningen använda till att erbjuda lågtröskelverksamhet och stöd i vardagen för barn, unga och familjer.

– Varje bidrag är oerhört viktigt. Vi vet att det lönar sig att investera i barndomen och vårt jobb är att finnas till för barnen och familjerna. Tack vare bidrag från Tallberg har vi en möjlighet att svara på olika slag av behov, säger Pia Sundell.

Ge barnet en gåva

Barnavårdsföreningen är en allmännyttig organisation som inte eftersträvar vinst. Genom att stödja vår verksamhet hjälper du barn och familjer som är i behov av stöd.

Läs mera och ta kontakt!
Anna Alenius

Skribent

Anna Alenius

Anna är kommunikationschef och ansvarar för organisationens kommunikation och marknadsföring.

+358 40 528 8965
Pia Sundell

Ta kontakt

Pia Sundell

Pia jobbar som verksamhetsledare och försvarar aktivt barnets rättigheter i samhället.

+358405019105
Tillbaka upp