Hoppa till innehåll
menu
Blogg

Mina barn är på eftis i trygga händer

"Efter snart tre års erfarenhet som förälder till två skolbarn vill jag varmt rekommendera Barnavårdsföreningens eftermiddagsverksamhet", skriver en förälder i vår blogg.

Text:
Gästskribent
Två skolbarn som går över vägen

Efter snart tre års erfarenhet som förälder till två skolbarn vill jag varmt rekommendera Barnavårdsföreningens eftermiddagsverksamhet. Det har varit glädjande och rogivande att veta att barnen har meningsfull sysselsättning och är i trygga händer efter att skoldagen tar slut.

Våra barn berättar alltid ivrigt om allt roligt de fått vara med om på eftis; allt från pyssel och spel till roliga utelekar och utflykter i närområdet. För vår son har sählyspelen och evighetsbrännboll med de manliga eftisledarna varit guldkorn i vardagen. För vår dotter har framför allt ritandet och pysslandet varit uppskattat.

Eftisledarna deltar aktivt i barnens aktiviteter och lekar och det är alltid något roligt på gång på gården då man hämtar sitt barn såsom fotboll, kirkkis eller hippa där både barn och vuxna deltar.

Eftisledarna har barnens bästa i fokus och vill att barnen ska trivas på eftis vilket märks i hur verksamheten planeras med till exempel veckovisa utflykter till närbelägna parker, stranden och skogen samt leksaksdag och filmfredag.

Beata Tana

Förälder till barn på Barnavårdsföreningens eftis

Eftis i Helsingfors

Meningsfull eftermiddagsverksamhet för skolbarn på svenska i Helsingfors. Trivsam och mångsidig verksamhet som utgår från barnets bästa.

Bekanta dig med våra eftisar!

Eftisledare - ett jobb för dig?

Kom och jobba som ledare på våra eftis! Du får ett fartfyllt deltidsjobb där du får vara lekfull men också ta ansvar.

Lediga jobb
Gästskribent

Skribent

Gästskribent
Isabella Franck

Ta kontakt

Isabella Franck

Isabella jobbar som chef för eftermiddagsverksamheten. Hon leder och koordinerar verksamheten på våra eftisar och läger för skolbarn.

+358505777987
Tillbaka upp