Siirry suoraan sisältöön
menu
Händelse

Kamratstöd ger krafter: Kompisrelationer och självkänsla

Nu snackar vi om familjevardagen – kom med och träffa andra föräldrar till barn i lågklasserna! Under kvällen diskuterar vi hur du kan stödja barnets kompisrelationer och självkänsla.

Kamratstöd ger krafter: Kompisrelationer och självkänsla -händelsens bild
  • För vem:  För föräldrar till barn i lågklasserna
  • Tidpunkt:  
  • Klockslag:  17.30-19.00
  • Plats:  Vasa
  • Adress:  Handelsesplanaden 12 B 20, 65100 Vasa
  • Pris:  Kostnadsfri
Anmäl dig här

Temat för kvällen är barnets kompisrelationer och självkänsla. Vi funderar tillsammans hur du kan stödja ditt barn i att utveckla god självkänsla. Vi diskuterar också barnets kompisrelationer eller brist på kompisar. Kompisrelationer kan väcka en oro hos föräldrarna. Under kvälle diskuterar vi hur du kan stödja ditt barns kompisrelationer. Ämnet introduceras kort av Barnavårdsföreningens sakkunniga Johanna Nystrand, som också deltar i diskussionen.

Kamratstöd ger krafter!

Kamratstöd innebär utbyte av erfarenheter. Du får träffa andra som upplevt liknande saker och dela med dig av dina erfarenheter i en trygg miljö. Den öppna träffen riktar sig till föräldrar till barn i lågstadieåldern.

Vi har ett begränsat antal platser. Var vänlig och meddela oss ifall du är förhindrad att komma, så ger vi din plats vidare till en annan förälder. Tack!

Johanna Nystrand

Ta kontakt

Johanna Nystrand

Johanna svarar på frågor gällande Kamratstöd ger krafter - kvällarna. Du kan också fråga Johanna om eventuella avbokningar.

+358505748768
Tillbaka upp