Hoppa till innehåll
menu
Tidigare evenemang

Kamratstöd ger krafter: Kompisrelationer och självkänsla

Nu snackar vi om familjevardagen – kom med och träffa andra föräldrar till barn i lågklasserna! Under kvällen diskuterar vi hur du kan stödja barnets kompisrelationer och självkänsla.

Kamratstöd ger krafter: Kompisrelationer och självkänsla -händelsens bild
  • För vem:  För föräldrar till barn i lågklasserna
  • Tidpunkt:  
  • Klockslag:  17.30-19.00
  • Plats:  Online
  • Pris:  Kostnadsfri

Temat för kvällen är barnets kompisrelationer och självkänsla. Vi funderar tillsammans hur du kan stödja ditt barn i att utveckla god självkänsla. Vi diskuterar också barnets kompisrelationer eller brist på kompisar. Kompisrelationer kan väcka en oro hos föräldrarna. Under kvällen diskuterar vi hur du kan stödja ditt barns kompisrelationer. Barnavårdsföreningens sakkunniga Johanna Nystrand deltar i diskussionen.

OBS!
*Deltagarantalet är begränsat och vi förutsätter att du har på kameran i Zoom under kvällen. Detta för att skapa en trygg och konfidentiell stämning i gruppen.
*Delta från en lugn plats så att du har möjlighet att vara aktiv i diskussionen.
*Logga in i Zoom i god tid. Deltagare som är försenade släpps tyvärr inte in.
*Vi öppnar zoom-länken 15 minuter innan kamratstöd-kvällen startar. 
*Du kan delta i kvällen med enbart ditt förnamn synligt för alla.

Varmt välkommen med!

Kamratstöd ger krafter!

Kamratstöd innebär utbyte av erfarenheter. Du får träffa andra som upplevt liknande saker och dela med dig av dina erfarenheter i en trygg miljö. Den öppna träffen riktar sig till föräldrar till barn i lågstadieåldern.

Vi har ett begränsat antal platser. Var vänlig och meddela oss ifall du är förhindrad att komma, så ger vi din plats vidare till en annan förälder. Tack!

Johanna Nystrand

Ta kontakt

Johanna Nystrand

Johanna svarar på frågor gällande Kamratstöd ger krafter - kvällarna. Du kan också fråga Johanna om eventuella avbokningar.

+358505748768
Tillbaka upp