Stöd till dig med barn

 

Som förälder kan du vara bekymrad över ditt eget föräldraskap av många olika orsaker. Vårt jobb är att hjälpa dig hitta metoder som hjälper din familjs vardag - också i utmanande livssituationer.

”Det största är nog det att man inte är ensam” - Förälder
 

TA KONTAKT

- gärna redan innan problemen hopar sig!

 

Bekanta dig med servisceutbud här nedan. Tack vare finansiering av Social- och hälsoorganisationernas understödscentral (STEA) kan vi erbjuda vår service förmånligt och vissa tjänster även kostnadsfritt.

Du hittar också våra avgitsfria föreläsningar i vår kalender.

Tonåringar spelar kort

Stärkt föräldraskap - chatt

Barnavårdsföreningens chatt erbjuder föräldrar stöd i många olika livssituationer. Stärkt föräldraskap är en chatt för dig med barn i åldern 3–12 år. Läs mera »

Föräldrawebben - nätkurs för förädrar

Bråkar och grälar du mycket med din tonåring? Målet med Föräldrawebben är att utveckla en god relation mellan föräldrar och tonåringar. Läs mera »

Individuellt stöd

Känns vardagen svår att hantera? Vill du ha stöd? Vi erbjuder dig ett kostnadsfritt stödsamtal. Där kan du ta upp saker och frågor om familjens eller din egen livssituation.Läs mera »

Familjehandledning

Behöver du tips och råd i ditt föräldraskap? Blir du lätt irriterad? Hos oss får du verktyg för en positivare vardag och möjligheten att vädra dina tankar med en sakkunnig. Kom med på vår familjehandledning! Läs mera »
Barn spelar boll

Stödgrupper för föräldrar och barn

Vi ordnar stödgrupper för er med olika utmaningar.Läs mera »

De otroliga åren

Är du trött på trots och bråk? Det här är kursen för föräldrar med barn i åldern 3-12 år, som vill utveckla sitt föräldraskap.Läs mera »

För en fungerande vardag - Familjeskolan POP®

Vardagskaos? Matt av familjelivet? Familjeskolan POP ger dig stöd i ditt föräldraskap och ditt barn får uppleva att lyckas. Du kan vädra tankar med andra föräldrar och får nya insikter för att vägleda ditt barn. Kom med – vi går tillsammans mot en fungerande vardag!Läs mera »

Expertis inom neuropsykiatriska utmaningar

Information och stöd till er med barn med utmanande beteende.Läs mera »

Familjeluckan och rådgivningscafé

Öppna daghemmet Familjeluckan finns till för dig som är hemma med barn i åldern 1–5 år i Helsingfors. Under undantagstillståndet träffas FamiljeLuckan virtuellt.Läs mera »